Loading media...

Stagiaire Service & KAM

Veghel

Job description

Abemec, het bedrijf waar Mechanisatie op Maat voor onze klanten het uitgangspunt is, is ter ondersteuning op de afdeling Service & KAM in Veghel op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Stagiaire Service & KAM

De dagelijkse werk(plaats)processen zijn erop gericht de klant te ontzorgen en hen Mechanisatie op Maat te bieden. De toenemende groei van technische innovaties maakt dat de techniek in de (landbouw)machines steeds complexer wordt. Deze toenemende complexiteit heeft als gevolg dat de kans op onveilige situaties ook is toegenomen. Door het verstrekken van eenvoudige instructies en benodigde informatie gemakkelijk toegankelijk te maken, wil Abemec haar medewerkers duidelijke kaders bieden voor veilig werken.

Hoe ziet een stage bij Abemec eruit?

Gedurende jouw stage zul jij voornamelijk bezig zijn met het onderzoeken van veilige werkmethoden. Je houdt hierbij rekening met de alledaagse machines en de gevaarlijke stoffen waarmee gewerkt wordt op onze werkplaatsen. De veilige werkmethode vertaal je vervolgens naar Werk Instructie Kaarten (WIK’s).

Naast dit onderzoek krijg je ook de mogelijkheid om mee te draaien op de KAM afdeling van Abemec. Hierbij zul je kennismaken met de alledaagse taken van een Service- & KAM medewerker.

Wat bieden wij jou als stagiaire?

  • Wij bieden je een uitdagende stageplaats binnen het innovatiefste landbouwmechanisatie bedrijf van Nederland;
  • Een stage- en reiskostenvergoeding;
  • Spetterende personeelsfeesten met Nederlandse Artiesten en Team BBQ’s
  • Eens per 2 jaar deelnemen aan het Demo Team van de Abemec Show

Wat bied jij ons als stagiaire?

  • Je volgt de studie Integrale Veiligheidskunde (3e jaar) of vergelijkbaar;
  • Je bent zelfstandig, onderzoekend, leergierig en initiatiefrijk;

Wil je meer weten over de stageplaats, bel dan met Joris Verstegen (Service- & KAM Coördinator) op telefoonnummer: 06-83196847 of stuur een e-mail naar .

Ben jij onderzoekend sterk en weet jij informatie tot tastbare, eenvoudige instructies uit te werken? Klik dan nu op solliciteren en upload je motivatiebrief en CV!

Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Industry
Backoffice
Posted
2022-03-17T00:00:00