Loading media...

Verkoper Tuinbouw

Rijsbergen

Job description

Is Mechanisatie in de Tuinbouw jouw tweede thuis en zie jij jezelf als aanspreekpunt en adviseur voor je eigen klantenkring? Dan hebben wij een mooie carrière voor jou! Voor onze vestiging in Rijsbergen zijn we op zoek naar een:

Verkoper Tuinbouw

Als Tuinbouw specialist weet je dat de Nederlandse professionele tuinders voorop lopen op het gebied van innovatief ondernemen. Continue innovaties hebben ertoe geleid dat Nederland tot de wereldtop in de tuinbouw hoort. Technologie speelt een essentiële rol om producten supervers bij de consument te krijgen. Het inzetten van de juiste machines voor de specifieke situatie is daarbij van essentieel belang.

Als Verkoper Tuinbouw verkoper bij Abemec ga jij samen met de klant op zoek naar de perfecte combinatie van machines om het dagelijks werk te vereenvoudigen. Je gaat niet voor snelle en eenmalige verkoop . Door te luisteren naar de wensen van de klant, voorbij de geijkte paden te kijken en te denken in oplossingen help jij de klant de keuze te maken die het best past bij zijn/haar bedrijf of situatie. Kortom, jij levert mechanisatie op maat. Je bent bekend met alle facetten van de tuinbouw en door te luisteren naar de wensen van de klant en jouw oplossingsgericht vermogen lever jij Mechanisatie op Maat aan onze klanten. Je hebt een rol waarin je veel contact met klanten hebt waarin je nauw samenwerkt met de werkplaats en contact onderhoud met de leveranciers van tuinbouwmachines zoals Ortomoc, Fedele en Bargam.

Je werkt veel zelfstandig, neemt initiatief maar zoekt ook de samenwerking met leveranciers en collega’s. Je bent als verkoper onderdeel van het verkoopteam van Zuid-West Brabant.

Hoe ziet je dag eruit?

Je dag begint op de vestiging waar je samen met de Chef Werkplaats en Monteurs de uitdagingen, lopende zaken, eventuele leads en technische oplossingen bespreekt. Vervolgens plan jij je dag zelf in. Je maakt zelf afspraken en offertes voor verkoop en/of acquisitie. Waar nodig overleg/bezoek je samen met collega-specialisten klanten om de beste oplossingen te bieden. Zo heeft Abemec specialisten op onder andere robotisering en Smart Farming. Je bezoekt de klanten op het erf en maakt ook gebruik van alle moderne communicatietechnieken. Jij zorgt ervoor dat klanten in jouw regio je weten te vinden en dat zowel jouw klantenkring als onze marktpositie groeit. Je krijgt veel vrijheid, maar daar tegenover staat wel dat wij van jou verwachten dat jij je jaarlijkse verkoopdoelstellingen haalt.

Jij bent de professionele Verkoper met:

  • Een Hbo werk- en denkniveau of Mbo 4 niveau met een aantal jaar ervaring in een commerciële functie.
  • Een technische achtergrond en affiniteit met de agrarische sector en landbouwmechanisatie.
  • De ambitie om onze marktpositie verder te versterken.

Daarnaast werk je graag samen aan een gezamenlijk doel. Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling en beschikt over vlotte en doelgerichte communicatiecapaciteiten op verschillende niveaus (zowel binnen als buiten de organisatie).

Wij bieden je:

  • Een uitdagende functie en de mogelijkheid om de tweede stap in het ‘verkoop vak’ te zetten bij het innovatiefste mechanisatiebedrijf van Nederland.
  • Een omgeving die continu in beweging is en inspeelt op jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Een goed salaris , met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (25) vakantie en (13) ATV dagen, pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.
  • Spetterende personeelsfeesten met Nederlandse Artiesten en Team BBQ’s
  • Personeelskorting, Fietsregeling en Premiespaarregeling
  • Je krijgt de beschikking over een iPhone en iPad en laptop voor de uitvoering van je functie.
  • Wij werken met een kostendekkende zakelijke kilometervergoeding. Een shortlease auto is tijdens een bepaalde tijd contract bespreekbaar.

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie?

Bel dan met de afdeling HR 0413-38 28 27 of bel met Luuk Möhlmann Verkoopleider via 06 – 82090386.

Ben jij dé Verkoper Tuinbouw voor onze vestiging Rijsbergen die het verschil weet te maken? Dan hebben wij een mooie carrière voor jou in het verschiet. Mail naar , voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Een assessment en persoonlijkheidsanalyse kan deel uitmaken van deze selectieprocedure. Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Industry
Sales
Posted
2024-03-29T00:00:00