Loading media...

Junior Verkoper

Rijsbergen

Job description

Ben je net klaar met je studie en wil je aan een mooie uitdaging beginnen, dan zijn wij op zoek naar jou! Abemec, het bedrijf waar Mechanisatie op Maat voor onze klanten het uitgangspunt is, is voor haar vestiging in Rijsbergen op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Junior Verkoper

Als Junior Verkoper lever jij Mechanisatie op Maat. Je bent geen catalogusverkoper, op basis van jouw kennis adviseer jij onze klant hoe hij zijn mechanisatie het beste kan organiseren. Jij zit niet tegenover de klant, maar samen met de klant ga jij op zoek naar de beste mechanisatie oplossing voor zijn behoefte.

Hoe ziet je dag eruit?

Je dag begint op de vestiging waar je samen met de Chef Werkplaats en Monteurs de uitdagingen, eventuele leads en technische oplossingen bespreekt. Vervolgens plan jij je dag zelf in. Je maakt zelf afspraken en offertes voor verkoop en/of acquisitie. Je bezoekt de klanten op het boerenerf en maakt ook gebruik van alle moderne communicatietechnieken. Jij zorgt ervoor dat klanten in jouw regio je weten te vinden en dat zowel jouw klantenkring als onze marktpositie groeit. Je krijgt veel vrijheid maar daar tegenover staat wel dat wij van jou verwachten dat jij je jaarlijkse verkoopdoelstellingen haalt.

Jij bent een ambitieuze starter met:

 • Een hbo werk- en denkniveau of een mbo 4 niveau met bewezen ervaring in de sector.
 • Een technische achtergrond en affiniteit met de agrarische sector en landbouwmechanisatie en je snapt waar welke machine aan bijdraagt op het boerenerf.
 • Daarnaast werk je graag samen aan een gezamenlijk doel. Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling en beschikt over vlotte en doelgerichte communicatiecapaciteiten op verschillende niveaus (zowel binnen als buiten de organisatie).

Wij bieden je:

 • Een uitdagende functie en ruimte om de eerste stappen in het ‘verkoop vak’ te zetten bij het innovatiefste mechanisatiebedrijf van Nederland.
 • Een omgeving die continu in beweging is, inspeelt op jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid biedt om verder te ontwikkelen tot product en/of sector specialist.
 • In het eerste jaar volg je samen met andere Junior Verkopers een intensief inwerkprogramma.
 • Een goed salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (25) vakantie en (13) ATV dagen, pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.
 • Je krijgt de beschikking tot een iPhone, iPad en laptop voor de uitvoering van je functie.
 • Een shortlease auto is tijdens een bepaalde tijd contract bespreekbaar. Daarna werken wij met kostendekkende zakelijke kilometervergoeding.
 • Spetterende personeelsfeesten met Nederlandse Artiesten en Team BBQ’s.
 • Personeelskorting, Fietsregeling en Premiespaarregeling.
 • Eens per 2 jaar deelnemen aan het Demo Team van de Abemec Show.

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie? Bel dan met onze Verkoopleider Luuk Möhlmann via 06 – 82090386.

Ben jij dé Junior Verkoper die het verschil weet te maken? Klik dan nu op solliciteren, voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Industry
Sales
Posted
2024-06-21T00:00:00