Loading media...

Manager Continu Verbeteren

Veghel

Job description

Abemec zoekt voor haar organisatie een daadkrachtige

Manager Continu Verbeteren

(24–40 uur)

Als enthousiaste en creatieve Manager Continu Verbeteren bij Abemec heb je een duidelijke en heldere visie op het continu verbeteren van processen en procedures en weet je zo bij te dragen aan concrete en succesvolle resultaten.

Jouw standplaats is Veghel, maar je bent ook regelmatig op een van onze 23 vestigingen bezig met het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie. Je herkent afwijkingen in het proces direct en kan de theorie over optimale processen snel vertalen naar concrete verbeteracties. Weet jij onze mensen hierin te inspireren en weet jij zowel de interne als externe klantwaarde te vergroten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Dit wordt jouw baan

In deze functie coach je jouw collega’s om de processen en procedures te volgen en kijk je naar verbetermogelijkheden binnen onze (bedrijfs)processen. De eerste maanden ga je op onderzoek uit en bekijk je het totale proces. Doen we het juiste op de slimste en meest efficiënte manier? Wat gaat er goed en wat kan nog beter? Een en ander om dit in het nieuwe ERP pakket te kunnen borgen. Jij bent dan ook de drijvende kracht die de ‘first time right mentaliteit’ van Abemec weet uit te dragen aan onze medewerkers. Samen met de projectmanager ERP zorg jij voor een vlekkeloze implementatie van het nieuwe ERP-pakket.

Door jouw kennis over lean werken en jouw overtuigingskracht, laat jij collega’s op een coachende manier inzien hoe de lean principes hen verder kunnen helpen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Uiteindelijk realiseer je een verbeterpotentieel op het gebied van productiviteit, werkprocessen, materiaalverbruik, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast stel je verbeterplannen op en voer je die samen met de betrokken collega’s uit.

Dat bij continu verbeteren de klant centraal staat, is voor jou vanzelfsprekend. Met jouw relevante kennis weet jij de juiste tools te implementeren. Jij daagt je collega’s dagelijks uit om continu te verbeteren en helpt ze hierbij de lean gedachtewijze nog beter toe te passen. Je begeeft je op de werkvloer waar je aan de slag gaat om te verbeteren. Je bent sparringpartner voor alle functies binnen de organisatie op het gebied van continu verbeteren en de daarbij behorende complexe veranderkundige vraagstukken.

Het zit in jou als persoon om mensen te enthousiasmeren en in beweging krijgen. Je haalt energie uit het zetten van kleine stappen, waarbij je de lange termijnvisie in het vizier hebt.

Welkom bij de Abemec familie

Wat ons verbindt is de passie voor de sector, de drive om mechanisatie op maat te leveren om het maximale resultaat te behalen voor de klant, zodat deze ongestoord kan rijden/werken. Duurzame samenwerking staat daarbij voorop: samen plannen maken, samen kennis en successen delen en samen verduurzamen en innoveren.

Match jij met Abemec?

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een behaalde opleiding. Denk aan Technische Bedrijfskunde, Bedrijfskunde, Management Economie en Recht.
 • Kennis van Microsoft Dynamics AX, Microsoft 365, Project ERP is een pre.
 • Lean Black Belt en/of Lean Green Belt gecertificeerd (nice to have).
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met het continu verbeteren van processen en producten, bijvoorbeeld in de rol van changemanager, procesmanager, lean coach/coördinator, continuous improvement manager of soortgelijk. Wij kijken niet naar functietitel, wij willen vooral weten wat jou drijft als verbeterspecialist.
 • Je hebt genoeg overtuigingskracht om de inhoud over te brengen en een cultuurverandering te realiseren. Ook werk je zelfstandig en je enthousiasme werkt aanstekelijk.
 • Je bent in staat om bruggen te slaan en je gemakkelijk binnen alle lagen van de organisatie te bewegen. Daarnaast vragen wij dan ook iemand met een creatieve mindset, coachende vaardigheden, een warme persoonlijkheid, een teamspeler (we doen het samen) met overtuigingskracht.
 • Tot slot ben je goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement en procesmanagement.

Wij hebben oog voor jou, dus bieden we je onder meer:

 • Een goed salaris, dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 40-urige werkweek.
 • 25 verlofdagen (en 13 ATV dagen) met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Abemec academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een smartphone en een laptop van de zaak.
 • Een zomercadeau, eindejaarsgeschenk, winstuitkering en eindejaarsuitkering.
 • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Heb jij hart voor de Agrarische sector? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Stuur ons je sollicitatie en wij gaan voor je aan de slag. Heb je nog vragen? Stel ze aan Ineke Berenpas (06-53319567) of de afdeling HR (0413-382827).Ben jij dé Manager Continu Verbeteren die het verschil maakt?

Klik op de button ‘solliciteren’, stuur je motivatiebrief en CV naar ons door en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media. Een assessment en persoonlijkheidsanalyse kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Abemec werft zelf voor deze vacature. Kandidaten van externe bureaus worden niet in behandeling genomen.

Job type
Vast
Posted
2022-07-20T00:00:00