Loading media...

Bijbaan

Veghel

Job description

Ben jij een Hbo'er met kennis van de agrarische sector, jeukende handen en heb jij wat vrije uren te besteden naast je studie?

Neem dan een bijbaan bij Abemec!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste 3e en 4e-jaars studenten die ons willen ondersteunen bij verschillende werkzaamheden voor 8-16 uur per week, op een van onze vestigingen bij jou in de buurt.

Wat ga je doen?

Je gaat ons ondersteunen middels het geven van DEMO’s aan boeren, op velddagen of opendagen. Deze demo’s kunnen met tractoren zijn, maar ook met verschillende werktuigen van de mooiste A-merken en zelfs met robotica!

De afdeling Aftersales ga je ondersteunen door de klant na te bellen na de levering van een machine. Op die manier houden we zicht op de tevredenheid van onze klanten. Geeft de klant aan dat hij nog wat uitleg wil over een machine? Deze mag jij dan geven!

Daarnaast ga je onze verkopers ondersteunen bij diverse werkzaamheden, o.a. uitwerken van klantvragen en het opstellen van offertes voor klanten.

Tot slot kunnen we je hulp goed gebruiken bij verschillende projecten en door het doen van marktonderzoek.

Wij zoeken:

  • Een 3e of 4e-jaar Hbo'er met een beschikbaarheid tussen de 8-16 uur;
  • Een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift;
  • Ervaring of affiniteit met de agrarische sector.

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende bijbaan in de landbouwmechanisatie;
  • Leren en werken in een leerzame omgeving en een baangarantie;
  • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden;

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie? Bel dan met afdeling HR via telefoonnummer 0413 – 38 28 27.

Spreekt deze vacature jou aan en wil jij graag solliciteren voor deze bijbaan? Klik dan op solliciteren, voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Zelf geen Hbo'er met passie voor de agrarische sector, maar ken je iemand die perfect bij deze omschrijving past? Dan wordt het delen van deze vacature gewaardeerd!

Job type
Vast
Posted
2023-04-23T00:00:00