Loading media...

Regio Verkoopleider

Regio Noord

Job description

Ben jij verkoper en klaar voor een tweede stap in het verkoop vak? Gaat jouw bloed sneller stromen van landbouwmechanisatietechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Abemec, het bedrijf waar Mechanisatie op Maat klantbelofte is, is voor Regio Noord op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Regio Verkoopleider

We zijn op zoek naar een ervaren Verkoper die klaar is voor een rol als Regio Verkoopleider waarin hij/zij eigen verkopen realiseert en leidinggeeft aan een verkoopteam. Samen met de Regio Verkoopleider Agromec en Regio Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de regio.

Hoe draag jij gedurende de dag bij aan het succes van Abemec?

Je hebt passie voor en ervaring in de agrarische landbouwmechanisatie waardoor je in staat bent om de sales uit te bouwen. Je zet commerciële acties uit en draagt zorg voor het doorspelen van marktinformatie met betrekking tot behoeften, kansen en bedreigingen aan je verkoopteam. Je bent sterk ontwikkeld in het leidinggeven dat zich uit door het stimuleren van samenwerking, structureel overleg, ontwikkelen, opleiden en coachen van je eigen verkoopteam, daarnaast voer je plannings-, functionerings- en beoordelingsgesprekken en neem je nieuwe Verkopers aan. Je richt je tevens op het vernieuwen, ontwikkelen en implementeren van product-/ marktcombinaties.

Je onderhoudt en bouwt contacten en netwerken uit met klanten en/of ketenpartijen en treedt op als vertegenwoordiger van Abemec. Daarnaast ben je continu bezig met het signaleren van mogelijkheden voor verbetering van bestaande processen en systemen. Je bent in staat om ook nieuwe ontwikkelingen op het gebied van processen, systemen en cultuurveranderingen door te voeren en je verkoopteam mee te krijgen.

Jij bent een Regio Verkoopleider met:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en 3-5 jaar ervaring op verkoopgebied.
 • Je hebt de ambitie om onze marktpositie te versterken, ons marktaandeel te vergroten en dagelijks te gaan voor het beste resultaat.
 • Je bent in staat mensen te motiveren, te enthousiasmeren en zakelijk uit te dagen.
 • Je hebt kennis van de landbouwmechanisatie.
 • Je spreekt vlot Nederlands, Engels en Duits.

Wij bieden je:

 • Een boeiende en gevarieerde functie bij het innovatiefste mechanisatiebedrijf van Nederland.
 • Een omgeving die continu in beweging is en inspeelt op jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • De kans om te werken binnen een betrokken team, met enthousiaste collega’s.
 • Een goed salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (25) vakantie en (13) ATV dagen, pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.
 • Telefoon, iPad en laptop.
 • Spetterende personeelsfeesten met Nederlandse Artiesten en Team BBQ’s.
 • Personeelskorting, Fietsregeling en Premiespaarregeling.

Ben jij dé Regio Verkoopleider die het verschil weet te maken? Dan hebben wij een mooie carrière voor jou in het verschiet.

Mail dan nu naar , stuur je motivatiebrief en CV naar ons door en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie? Bel dan met Hans Quint (Algemeen Directeur) of Marianne van Gils (HR-Manager) via telefoonnummer 0413 – 38 29 11.

Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Industry
Sales
Posted
2023-06-01T00:00:00