Loading media...

Fruitteelt Adviseur

Biddinghuizen

Job description

Ga jij niet altijd voor de makkelijke weg maar heb jij het in je om te luisteren naar de wensen van klanten en voorbij de geijkte paden te kijken voor oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Abemec zoekt voor haar regio Midden Nederland een

Fruitteeltadviseur mechanisatie

In deze functie bij Abemec ondersteun en adviseer je de klant in de aanschaf van zijn machines op het gebied van fruitteelt. Jij denkt graag met de klant mee in zijn zoektocht naar de perfecte fruitteeltmachine of je adviseert over machines die het dagelijkse werk van de klanten vereenvoudigen. Als verkoper bij Abemec lever je Mechanisatie op Maat. Samen met de klant ga je op zoek naar de beste mechanisatie oplossing voor zijn behoefte.

Jij bent de Fruitteeltadviseur met:

 • HBO denk- en werkniveau met een aantal jaar ervaring in een commerciële functie;
 • Een technische achtergrond en affiniteit met de fruitteelt sector of branche;
 • De ambitie om onze marktpositie te versterken.

Daarnaast werk je graag samen aan een gezamenlijk doel. Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling en beschikt over vlotte en doelgerichte communicatiecapaciteiten op verschillende niveaus (zowel binnen als buiten de organisatie).

Wij bieden je:

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid;
 • Een omgeving die continu in beweging is en inspeelt op jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een goed salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (25) vakantie en (13) ATV dagen, pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Je krijgt de beschikking over een iPhone, iPad en laptop voor de uitvoering van je functie;
 • Een shortlease auto is tijdens een bepaalde tijd contract bespreekbaar. Daarna werken wij met kostendekkende zakelijke kilometervergoeding;
 • Spetterende personeelsfeesten met Nederlandse Artiesten en Team BBQ’s.
 • Personeelskorting, Fietsregeling en Premiespaarregeling.
 • Eens per 2 jaar deelnemen aan het Demo Team van de Abemec Show.

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie? Bel dan met Hans Quint (Algemeen directeur) via telefoonnummer: 0413 – 38 28 27.

Ben jij dé Verkoper Fruitteelt, die het verschil weet te maken? Dan hebben wij een mooie carrière voor jou in het verschiet.

Klik dan nu op solliciteren, voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Een assessment en persoonlijkheidsanalyse kan deel uitmaken van deze selectieprocedure.

Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Industry
Sales
Posted
2024-04-09T00:00:00