Loading media...

Administratief medewerker

Veghel

Job description

Ben jij van vele markten thuis, behulpzaam, op zoek naar een veelzijdige baan en heb jij al enige ervaring als administratief medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Abemec, het bedrijf waar Mechanisatie op Maat voor onze klanten het uitgangspunt is, is voor haar backoffice op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Administratief Medewerker

In deze functie draag je bij aan een betrouwbare administratie door een perfecte uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden voor het eigen aandachtsgebied. Je wordt onderdeel van een enthousiast, klein team waarin de werkzaamheden onderling verdeeld zijn, maar springt bij op het moment dat jouw collega’s hulp nodig hebben. Je komt hierdoor met alle vlakken van de financiële administratie in aanraking.

Jij bent de Administratief Medewerker met:

  • Een Mbo 4 denk- en werkniveau, met minimaal 4 jaar administratieve werkervaring.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Duits en Engels is een pré.
  • Een gestructureerde en zeer accurate manier van werken.
  • Kennis van Microsoft pakketten.

Daarnaast werk je graag samen aan een gezamenlijk doel. Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling en beschikt over vlotte en doelgerichte communicatiecapaciteiten.

Wij bieden je:

  • Een uitdagende functie en de mogelijkheid om te werken bij het meest innovatieve mechanisatiebedrijf van Nederland.
  • Een omgeving die continu in beweging is en inspeelt op jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Een goed salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (25) vakantie en (13) ATV dagen, pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie?

Bel dan met Ineke Berenpas (Manager Finance & Control) via telefoonnummer 0413 – 38 29 11.

Ben jij de Administratief Medewerker, die het verschil weet te maken? Dan hebben wij een mooie carrière voor jou in het verschiet. 

Mail naar , voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Een assessment en persoonlijkheidsanalyse kan deel uitmaken van deze selectieprocedure. Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Abemec werft zelf voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Posted
2023-04-17T00:00:00