Loading media...

Technisch Administratief Medewerker

Veghel

Job description

Garandeer jij kwaliteit? Dan garanderen wij een fantastische baan! Ben jij technisch, communicatief, behulpzaam en op zoek naar een veelzijdige baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Abemec, het bedrijf waar Mechanisatie op Maat voor onze klanten het uitgangspunt is, is voor haar backoffice op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Technisch Administratief Medewerker

In deze technische administratieve functie beoordeel, adviseer en verzorg jij de garantieaanvragen tot de volledige afhandeling. Kortom, zorgen voor een goed garantieproces bij fabrikanten, interne klanten en eindgebruiker. Je zorgt voor de ingebruikname en garantie afwikkeling richting onze leveranciers. Wat deze functie éxtra speciaal maakt, is dat onze machines continu in ontwikkeling zijn en dus informeer jij de service-organisatie tijdig ten aanzien van aangekondigde modificaties en houdt toezicht op de voortgang ervan. Dit vakgebied heeft geen geheimen voor je. Sterker nog, je houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en correspondeert dagelijks met Fendt over technische issues. Ook ondersteun je de salesorganisatie bij de verkoop van het Abemec Service Totaal Plan (ASTP) door middel van het opstellen van offertes en contracten.

Jij bent de Technisch Administratief Medewerker met:

  • Een Mbo 4 denk- en werkniveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de mobiele werktuigen, bijvoorbeeld als technisch specialist of medewerker garantie;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Duits en Engels is een pré;
  • Een gestructureerde en zeer accurate manier van werken;
  • Kennis van Microsoft pakketten.

Jouw analytische vermogen komt goed van pas, net als sterke communicatieve vaardigheden die jou niet vreemd zijn. Door jouw uitgebreide kennis over het garantieproces en -systeem zorg je dat de zaken omtrent de Garantieaanvragen goed verlopen. Is de klant tevreden? Dan ben jij tevreden. Dat is nog niet alles, je bent namelijk ook nog een échte teamplayer en deelt je verkregen kennis met de interne organisatie. Of je nu met iemand samenwerkt die al jarenlang in dit vak werkt of met iemand die net zijn/haar eerste carrière stappen zet.

Wij bieden je:

  • Een mooie functie voor 40 uur per week;
  • Een uitdagende functie en de mogelijkheid om te werken bij het meest innovatieve mechanisatiebedrijf van Nederland;
  • Een omgeving die continu in beweging is en inspeelt op jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Een goed salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (25) vakantie en (13) ATV dagen, pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie?

Bel dan met Klaas Jan Hommes (After Sales Manager) via telefoonnummer 0413 – 38 29 11.

Ben jij de Technisch Administratief Medewerker, die het verschil weet te maken? Dan hebben wij een mooie carrière voor jou in het verschiet.

Mail naar , voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Een assessment en persoonlijkheidsanalyse kan deel uitmaken van deze selectieprocedure. Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Abemec werft zelf voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Posted
2022-05-09T00:00:00