Loading media...

Verkoper Rundveehouderij

Rijsbergen

Job description

Is de commerciële rundveehouderij jouw tweede thuis en zie jij jezelf als een pionier die zijn eigen klantenkring opbouwt? Dan hebben wij een mooie carrière voor jou! Voor onze vestigingen in Steenbergen en Rijsbergen zijn we op zoek naar een:

Verkoper Rundveehouderij

Jij als rundveehouderij specialist weet dat het gezond en tevreden houden van de koeien voor onze klanten nogal wat voeten in de aarde heeft. Het inzetten van de juiste machines voor de specifieke situatie is daarbij van essentieel belang. Daarnaast wil de klant uiteraard geld besparen zonder dat dit ten kosten gaat van de gezondheid en tevredenheid van zijn dieren.

Als Verkoper Rundveehouderij bij Abemec ga jij samen met de klant op zoek naar de perfecte combinatie van machines om het dagelijks werk te vereenvoudigen. Je bent bekend met alle facetten van de rundveehouderij en door te luisteren naar de wensen van de klant en jouw oplossingsgericht vermogen lever jij Mechanisatie op Maat aan onze klanten. Als Verkoper Rundveehouderij bij Abemec werk je met grote merken zoals o.a. Krone, Lemken, Airmix en Joskin.

Hoe ziet je dag eruit?

Je dag begint op de vestiging waar je samen met de Chef Werkplaats en Monteurs de uitdagingen, eventuele leads en technische oplossingen bespreekt. Vervolgens plan jij je dag zelf in. Je maakt zelf afspraken en offertes voor verkoop en/of acquisitie. Je bezoekt de klanten op het boerenerf en maakt ook gebruik van alle moderne communicatietechnieken. Jij zorgt ervoor dat klanten in jouw regio je weten te vinden en dat zowel jouw klantenkring als onze marktpositie groeit. Je krijgt veel vrijheid, maar daar tegenover staat wel dat wij van jou verwachten dat jij je jaarlijkse verkoopdoelstellingen haalt.

Jij bent de professionele Verkoper met:

 • Een Hbo werk- en denkniveau of Mbo 4 niveau met een aantal jaar ervaring in een commerciële functie.
 • Een technische achtergrond en affiniteit met de agrarische sector en landbouwmechanisatie.
 • De ambitie om onze marktpositie verder te versterken.

Daarnaast werk je graag samen aan een gezamenlijk doel. Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling en beschikt over vlotte en doelgerichte communicatiecapaciteiten op verschillende niveaus (zowel binnen als buiten de organisatie).

Wij bieden je:

 • Een uitdagende functie bij het meest innovatieve mechanisatiebedrijf van Nederland.
 • Een omgeving die continu in beweging is en inspeelt op jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (25) vakantie en (13) ATV dagen, pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.
 • Je krijgt de beschikking over een iPhone en iPad en laptop voor de uitvoering van je functie.
 • De mogelijkheid om door te groeien naar specialist zelfrijdende voermengwagens of key accountmanager loonwerkers.
 • Spetterende personeelsfeesten met Nederlandse Artiesten en Team BBQ’s.
 • Personeelskorting, Fietsregeling en Premiespaarregeling.
 • Eens per 2 jaar deelnemen aan het Demo Team van de Abemec Show.

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie?

Bel dan met de afdeling HR 0413-38 28 27.

Ben jij dé Verkoper Rundveehouderij voor onze vestigingen Rijsbergen en Steenbergen die het verschil weet te maken? Dan hebben wij een mooie carrière voor jou in het verschiet. Mail naar , voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Een assessment en persoonlijkheidsanalyse kan deel uitmaken van deze selectieprocedure. Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Posted
2023-02-24T00:00:00