Loading media...

Verkoper Fendt

Gilze

Job description

Heb jij ervaring in en bewezen affiniteit met de agrarische sector, dan zijn wij op zoek naar jou! Agromec, het bedrijf waar Fendt Farming op Maat voor onze klanten het uitgangspunt is, is voor een van haar Regio West-Brabant op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Verkoper Fendt

Als Verkoper bij Agromec vind jij steeds de juiste oplossingen binnen een dynamische landbouwwereld die op ieder moment van het jaar weer nieuwe eisen stelt aan de mechanisatie. Onder het motto ‘’weil wir Landwirtschaft verstehen’’ werk je samen met onze premium supplier FENDT aan het versterken van onze marktpositie op het gebied van zowel tractoren als landbouwmachines. Met jouw hands-on mentaliteit laat jij onze klanten kennis maken met het Fendt Full Line-programma. Je werkt vanuit de vestiging Rijsbergen, Gilze en Hoogeloon.

Hoe ziet je dag eruit?

Je dag begint op de vestiging waar je samen met de Chef Werkplaats en Monteurs de uitdagingen, eventuele leads en technische oplossingen bespreekt. Vervolgens plan jij je dag zelf in. Je maakt zelf afspraken en offertes voor verkoop en/of acquisitie. Je bezoekt de klanten op het boerenerf en maakt ook gebruik van alle moderne communicatietechnieken. Jij zorgt ervoor dat klanten in jouw regio je weten te vinden en dat zowel jouw klantenkring als onze marktpositie groeit. Je krijgt veel vrijheid maar daar tegenover staat wel dat wij van jou verwachten dat jij je jaarlijkse verkoopdoelstellingen haalt.

Jij bent de professionele Verkoper met:

 • Een hbo werk- en denkniveau;
 • Een technische achtergrond en affiniteit met de agrarische sector en landbouwmechanisatie.
 • De ambitie om onze marktpositie verder te versterken.
 • Daarnaast werk je graag samen aan een gezamenlijk doel. Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling en beschikt over vlotte en doelgerichte communicatiecapaciteiten op verschillende niveaus (zowel binnen als buiten de organisatie).

Wij bieden je:

 • Een uitdagende functie in een internationaal opererend netwerk waarin je ook zicht hebt op de internationale agrarische ontwikkelingen ver buiten onze landgrenzen.
 • Een open toegankelijke organisatie met veel verantwoordelijkheid op medewerkersniveau.
 • Een goed salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (25) vakantie en (13) ATV dagen, pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.
 • Je krijgt de beschikking over een iPhone, iPad en laptop voor de uitvoering van je functie.
 • Spetterende personeelsfeesten met Nederlandse Artiesten en Team BBQ’s.
 • Personeelskorting, Fietsregeling en Premiespaarregeling.
 • Eens per 2 jaar deelnemen aan het Demo Team van de Abemec Show.

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie?

Bel dan met Izak op 't Hof (Verkoopleider) via telefoonnummer 06 - 53 36 42 26.

Ben jij voor de regio West-Brabant dé Verkoper, die het verschil weet te maken? Dan hebben wij een mooie carrière voor jou in het verschiet.

Klik dan nu op solliciteren, voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Een assessment en persoonlijkheidsanalyse kan deel uitmaken van deze selectieprocedure.

Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Industry
Sales
Posted
2024-04-09T00:00:00