Loading media...

Commercieel Medewerker Binnendienst

Veghel

Job description

Ben je nauwkeurig, hou je van contact met klanten en heb je je hart verloren aan de agrarische sector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter ondersteuning voor onze afdeling Productmanagement in Veghel zijn wij op zoek naar een

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Abemec wordt jij op onze afdeling Product Management klaargestoomd voor het echte verkopers vak. Wij begeleiden jou bij de stap naar buiten. Je start op onze afdeling Product Management waar je de Productmanager ondersteunt bij het opstellen van offertes.

Jij bent een ambitieuze starter met:

  • MBO-niveau 4 werk- en denkniveau;
  • Een technische achtergrond en affiniteit met de agrarische sector en landbouwmechanisatie en je snapt waar welke machine aan bijdraagt op het boerenerf;

Daarnaast werk je graag samen aan een gezamenlijk doel. Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling en beschikt over vlotte en doelgerichte communicatiecapaciteiten op verschillende niveaus (zowel binnen als buiten de organisatie).

Wij bieden je:

  • Een uitdagende functie en ruimte om de eerste stappen in het ‘verkoop vak’ te zetten bij het innovatiefste mechanisatiebedrijf van Nederland.
  • Een omgeving die continu in beweging is, inspeelt op jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid biedt om verder te ontwikkelen tot product en/of sector specialist.
  • Een goed salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (25) vakantie en (13) ATV dagen, pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie? Bel dan met afdeling HR, via telefoonnummer 0413-38 28 27.

Ben jij dé Commercieel Medewerker Binnendienst die het verschil weet te maken? Klik dan nu op solliciteren, voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Posted
2023-03-16T00:00:00
Closing