Loading media...

Verkoper Smart Farming

Zeewolde

Job description

Heb jij ervaring in en bewezen affiniteit met de agrarische sector, dan zijn wij op zoek naar jou! Abemec, het bedrijf waar Mechanisatie op Maat voor onze klanten het uitgangspunt is, is voor een van haar vestigingen in Flevoland op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Verkoper Smart Farming

Met jouw kennis en vaardigheden draag jij bij aan de verdere ontwikkeling van precisielandbouw. Smart Farming betekent innovatief maatwerk voor de klant. Snel kunnen schakelen en openstaan voor nieuwe mogelijkheden is je tweede natuur. Als Verkoper lever jij Mechanisatie op Maat, met name op het gebied van GPS, autonome robots en camera-gestuurde schoffeltechniek. Je bent geen catalogusverkoper, op basis van jouw kennis adviseer jij onze klant hoe hij zijn mechanisatie het beste kan organiseren. Jij zit niet tegenover de klant, maar samen met de klant ga jij op zoek naar de beste mechanisatie oplossing voor zijn behoefte.

Hoe ziet je dag eruit?

Je dag begint op de vestiging waar je samen met de Chef Werkplaats en Monteurs de uitdagingen, eventuele leads en technische oplossingen bespreekt. Vervolgens plan jij je dag zelf in. Je maakt zelf afspraken en offertes voor verkoop en/of acquisitie. Je bezoekt de klanten op het boerenerf en maakt ook gebruik van alle moderne communicatietechnieken. Jij zorgt ervoor dat klanten in jouw regio je weten te vinden en dat zowel jouw klantenkring als onze marktpositie groeit. Je krijgt veel vrijheid maar daar tegenover staat wel dat wij van jou verwachten dat jij je jaarlijkse verkoopdoelstellingen haalt.

Jij bent de professionele Verkoper met:

  • Een hbo werk- en denkniveau met een aantal jaar ervaring in een commerciële functie.
  • Een technische achtergrond en ervaring met de agrarische sector en landbouwmechanisatie.
  • Interesse en affiniteit in Smart Farming gerelateerde onderwerpen.
  • De ambitie om onze marktpositie verder te versterken.
  • Daarnaast werk je graag samen aan een gezamenlijk doel. Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling en beschikt over vlotte en doelgerichte communicatiecapaciteiten op verschillende niveaus (zowel binnen als buiten de organisatie).

Wij bieden je:

  • Een uitdagende functie bij het innovatiefste mechanisatiebedrijf van Nederland.
  • Een omgeving die continu in beweging is en inspeelt op jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Een goed salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (25) vakantie en (13) ATV dagen, pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.
  • Je krijgt de beschikking over een iPhone, iPad en laptop voor de uitvoering van je functie.
  • Een shortlease auto is tijdens een bepaalde tijd contract bespreekbaar. Daarna werken wij met kostendekkende zakelijke kilometervergoeding.

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie? Bel dan met Gerrit Holtman (Regiomanager) via telefoonnummer 06 – 462 136 51.

Ben jij dé Verkoper, die het verschil weet te maken? Dan hebben wij een mooie carrière voor jou in het verschiet. Klik op solliciteren, voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Een assessment en persoonlijkheidsanalyse kan deel uitmaken van deze selectieprocedure.

Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Industry
Sales
Posted
2022-03-16T00:00:00