Loading media...

Bijbaan / Stage

Veghel

Job description

Ben jij een Hbo'er met kennis van de agrarische sector, jeukende handen en heb jij vrije uren te besteden naast je studie of ben jij nog op zoek naar een stage opdracht?

Neem dan een bijbaan of stage bij Abemec!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste 3e of 4e-jaars student die ons willen ondersteunen bij verschillende werkzaamheden zoals het uitvoeren van demonstraties met autonome onkruidbestrijding.

Wat ga je doen?

Je gaat ons ondersteunen middels het geven van DEMO’s aan boeren, op velddagen of opendagen. Deze demo’s zijn uitsluitend met autonome werktuigendragers maar ook met verschillende werktuigen van de mooiste A-merken en zelfs met robotica!Tot slot kunnen we je hulp goed gebruiken bij verschillende projecten en door het doen van marktonderzoek.

Wij zoeken:

  • Een 3e of 4e-jaar Hbo'er;
  • Een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift;
  • Ervaring of affiniteit met de agrarische sector.

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende bijbaan in de landbouwmechanisatie;
  • Leren en werken in een leerzame omgeving;
  • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie? Bel dan met afdeling HR via telefoonnummer 0413 – 38 28 27.

Spreekt deze vacature jou aan en wil jij graag solliciteren voor deze bijbaan? Klik dan op solliciteren, voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Zelf geen Hbo'er met passie voor de agrarische sector, maar ken je iemand die perfect bij deze omschrijving past? Dan wordt het delen van deze vacature gewaardeerd!

Job type
Vast
Posted
2024-03-11T00:00:00