Loading media...

Junior Controller

Veghel

Job description

Ben jij van vele markten thuis, behulpzaam, op zoek naar een veelzijdige baan en heb jij al enige ervaring als administratief medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Abemec, het bedrijf waar Mechanisatie op Maat voor onze klanten het uitgangspunt is, is voor haar backoffice op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

Junior Controller

32-40 uur

In deze functie draag je bij aan een betrouwbare administratie door een perfecte uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden voor het eigen aandachtsgebied. Je werkt accuraat, neemt initiatief, je hebt een dienstverlenende instelling en van een flinke klus raak jij extra gemotiveerd. Je wordt onderdeel van een enthousiast jong team waarin de werkzaamheden onderling verdeeld zijn, maar springt bij op het moment dat jouw collega’s hulp nodig hebben. Je krijgt te maken met alle financiële administratieve processen. Je bent verantwoordelijk voor de financiële boekingen van o.a. vaste activa, voorzieningen en overige memoriaal boekingen. Verder verzorg je periodiek de btw-aangifte, bewaak je de financiële structuur binnen de organisatie en help je bij het opstellen van procedures.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting de financiële administratie met minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
  • Of je het net je HBO afgerond en staat aan het begin van je carrière als financiële professional;
  • Ervaring met administratieve taken zoals; btw-aangifte, vaste activa mutaties, memoriaal-boekingen en balans specificaties;
  • Je bent een multitasker, je houdt van een dynamische werkomgeving en weet het overzicht tussen meerdere projecten tegelijkertijd te bewaren;
  • Je bent nauwkeurig en werkt gestructureerd;
  • Werken in een informele sfeer met korte communicatielijnen spreekt jou aan.

Daarnaast werk je graag samen aan een gezamenlijk doel. Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling en beschikt over vlotte en doelgerichte communicatiecapaciteiten.

Wij bieden je:

  • Een uitdagende functie en de mogelijkheid om te werken bij het innovatiefste mechanisatiebedrijf van Nederland;
  • Afhankelijk van persoonlijke groei zijn er doorgroeimogelijkheden naar assistent controller;
  • Een omgeving die continu in beweging is en inspeelt op jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Een goed salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (25) vakantie en (13) ATV dagen, pensioenopbouw via het Pensioenfonds Metaal en Techniek.

Wil je graag meer weten over deze uitdagende functie? Bel dan met Ineke Berenpas (Manager Finance & Control) via telefoonnummer 0413 – 38 29 11.

Ben jij de Junior Controller die het verschil weet te maken? Dan hebben wij een mooie carrière voor jou in het verschiet,

Klik op solliciteren, voeg je motivatie en CV toe en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Een assessment en persoonlijkheidsanalyse kan deel uitmaken van deze selectieprocedure. Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Abemec werft zelf voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt wel begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Industry
Financiën
Posted
2024-06-28T00:00:00